Shiba Inu Metaverse – “Shiba Lands”

Shiba Inu ulazi u Metaverse sa ‘Shiba Lands’

LEASH je jučer porastao za 40%. Cijena LEASHa, tokena ekosustava Shiba Inu, porasla je za gotovo 50% nakon objave da Shiba Inu ulazi u Metaverse. Programeri koji stoje iza popularnog meme novčića Shiba Inu rekli su da će protokol uskoro ponuditi virtualne parcele u nadolazećem, još neimenovanom metaverzumu, zbog čega su cijene tokena Shiba Inu ekosustava kao što su SHIB i LEASH skočile za čak 40%.

Metaverse općenito opisuje virtualni svijet u kojem ljudi mogu komunicirati kao u stvarnom svijetu, ali digitalno. Koncept je postao popularan posljednjih godina, s metaverse tokenima poput Decentralandove MANA i Axie Infinityja AXS vrijednim milijarde dolara.

Takozvani “Shiba Lands” će se naći unutar nadolazećeg Shiba Inu metaverzuma, a virtualne parcele biti će dostupne za kupnju ili dražbu pomoću LEASH tokena.

Shiba Inu programeri kažu da rade na “queue systemu” dizajniranom za prodaju Shiba Lands-a. Svi koji posjeduju LEASH imaju pravo na parcelu na temelju količine LEASH-a koji posjeduju. Takav bi sustav spriječio oportunističke botove da rano otkupe zemlju po niskim cijenama kako bi ih kasnije prodali po višoj cijeni.

SHIB ima zalihu od 1 kvadrilijun žetona, od kojih je polovica zaključana, dok LEASH ima samo 107.647 iskovanih tokena. U međuvremenu, SHIB je pao 8% u posljednja 24 sata nakon što je porastao za gotovo 40% u ponedjeljak i utorak. Token se trgovao za oko $0,000033 u vrijeme pisanja ovog ćlanka.