Prema ChatGPT-u BTCMTX ima veći potencijal za rast od XRP-a

XRP-a je imao neizvjesnu situaciju u 2023. godini, obzirom na dugotrajnu pravnu bitku između Ripple-a i SEC-a koja se napokon bliži kraju. S obzirom na ovu situaciju, postavlja se pitanje hoće li XRP ponovno doseći vrijednost od jednog dolara  sljedeće godine. Osim toga, postavili smo upit ChatGPT-u o alternativnim kripto tokenima koji bi mogli nadmašiti XRP u 2024. godini. BTCMTX token se ističe kao projekt s potencijalom da bude ispred XRP tokena.

Vraćanje fokusa na XRP vidljivo je zbog migracije značajnih resursa prema privatnim novčanicima

Cijena XRP-a je zabilježila pad u prethodnim tjednima, dok se općenito kripto tržište suočava s negativnim trendom. U ovom trenutku XRP se konsolidira malo ispod razine od 0,50 dolara, koja je od sredine kolovoza imala važnu ulogu kao podrška i otpor.

Vlasnici XRP-a izražavaju zabrinutost zbog prekida uzlaznog kanala prema dolje, što može ubrzati potencijalno naglo smanjenje vrijednosti. Unatoč tome, postoje neki znakovi mogućeg oporavka. Nedavno otkrivanje velikih XRP transakcija, u rasponu od 50-60 milijuna tokena, putem Whale Alerta na Twitteru sugerira da bi neki veliki igrači na tržištu kriptovaluta mogli akumulirati značajne količine XRP-a u očekivanju budućeg rasta cijena.

Ovaj događaj sugerira mogućnost da su neki ključni sudionici tržišta kriptovaluta strategijski povećavali svoje zalihe XRP-a, što bi moglo biti pozitivan signal za buduće kretanje cijene prema gore. Dodatno, relevantni podaci s lanca blokova ukazuju na značajan porast neto bilance velikih igrača koji posjeduju između 100 tisuća i milijun XRP tokena tijekom proteklog tjedna.

U zbiru ovi statistički pokazatelji sugeriraju da bi kripto kitovi mogli povećavati svoje zalihe XRP-a, što može biti interpretirano kao pozitivan signal za buduće kretanje cijene tokena prema gore.

Prema predikciji ChatGPT-a XRP bi mogao doseći cijenu od jednog dolara do lipnja 2024. godine.

Nakon upita može li XRP dosegnuti vrijednost od jednog dolara do 2024, ChatGPT je izrazio mišljenje da je takav scenarij moguć uz određene uvjete. Iako je trenutačna vrijednost XRP-a ispod razine od 0,50 dolara, pozitivni događaji poput nedavnog odbačaja SEC-ove tužbe mogli bi privući veći interes investitora.

Nedavni pomaci u pozitivnom smjeru mogli bi ukazivati na potencijalni rast. Trenutačno se XRP suočava s izazovima, ali odbacivanje tužbe SEC-a predstavlja korak prema stabilizaciji situacije. Predstojeće prepolovljenje Bitcoina planirano je otprilike za travanj 2024. godine.

Prema mišljenju ChatGPT-a, ako bi rast vrijednosti kriptovaluta bio usklađen s tim događajem, mogao bi poslužiti kao katalizator za rast vrijednosti XRP-a do razine od jednog dolara. Uzimajući u obzir povijesne podatke, cijene kriptovaluta su dosegle vrhunac nekoliko mjeseci prije ili nakon prepolovljenja Bitcoina.

Na temelju analize ChatGPT-a, vjerojatno je da bi XRP mogao doseći jedan dolar u drugom ili trećem kvartalu 2024. godine. Ovaj iznos od jednog dolara nije zajamčen. No postojeći čimbenici mogli bi stvoriti povoljne okolnosti za snažan performans te kriptovalute tijekom 2024. godine.

Koje druge kriptovalute imaju potencijal za zaradu prema ChatGPT-u?

ChatGPT je prepoznao nekoliko drugih tokena koji bi mogli doživjeti značajan rast do 2024. Jedan od istaknutih projekata je Bitcoin Minetrix, koji ima cilj temeljno transformirati proces kripto rudarenja.

BTCMTX putem inovativnog pristupa donosi revolucionarne inovacije u industriji

Dok Bitcoin prolazi kroz izazove u makroekonomiji, Bitcoin Minetrix nudi inovativnu priliku za ulaganje putem modela poznatog kao Stake-to-Mine. Ovaj projekt omogućuje ljubiteljima kriptovaluta da sudjeluju u rudarenju BTC-a i ostvare nagrade.

Korisnicima je potrebno samo kupiti i uložiti BTCMTX tokene kako bi stekli rudarske kredite koji nisu trgovani. Nakon toga, tokeni se spaljuju u zamjenu za vremenske resurse za rudarenje BTC u oblaku. Bitcoin Minetrix pruža pristupačan ulaz u kripto rudarenje uz ugrađene sigurnosne mjere. Prema bijeloj knjizi, korisnici slobodno mogu poništiti ili prodati svoje BTCMTX tokene kad god to žele.

S Bitcoin Minetrix kao upraviteljem infrastrukturom, korisnici izbjegavaju kompleksnosti pokretanja vlastitih rudarskih platformi i potrebu za pronalaženjem prostora za opremu. Osim rudarenja u oblaku, Bitcoin Minetrix nudi visoko profitabilan protokol za ulaganje, pružajući korisnicima priliku za prinose od 535 posto godišnje na svojim BTCMTX tokenima.

Projekt se trenutno nalazi u fazi pretprodaje, koja je već privukla više od milijun dolara, dok se interes za nove značajke i dalje povećava. Rani ulagači sada imaju priliku steći BTCMTX tokene putem pretprodaje po cijeni od 0,011 dolara prije završetka trenutne faze, nakon čega će cijena porasti za 10%. U okruženju gdje je Bitcoin izložen visokoj volatilnosti, Bitcoin Minetrix nudi atraktivnu priliku za kratkoročno ulaganje s mogućnošću brze zarade.

Prema ChatGPT-u, BTCMTX bi mogao doživjeti 50 puta veću vrijednost do 2024.

Bitcoin Minetrix nedavno je postigao iznimnih milijun dolara u pretprodaji, što označava značajan rani interes investitora. Svrha Bitcoin Minetrix-a je omogućiti običnim ulagačima pristup kripto rudarenju putem inovativnog mehanizma poznatog kao “Stake-to-Mine”. Ovaj mehanizam omogućava korisnicima da kupuju i ulažu u tokene kako bi stvarali rudarske tokene koji nisu bili predmet BTCMTX trgovanja.

Piše: lidermedia.hrAdd a comment