Kripto trgovac kaže da će meme tokeni nadmašiti sve ostale kriptovalute u bull marketu

Andrew Kang, kripto trgovac i suosnivač tvrtke rizičnog kapitala usmjerene na kripto Mechanism Capital, vjeruje da će meme tokeni nadmašiti svaku drugu kriptovalutu u ovom ciklusu rasta zbog spekulativna prirode.

U nedjeljnom tweetu, Kang je izjavio da bi kripto tržište moglo vidjeti porast ethereuma za 50 posto u odnosu na trenutnu cijenu, dok će meme tokeni svjedočiti povećanju vrijednosti od 5 do 100 puta. Ovaj val će proizvesti novu generaciju elitnih meme tokena i stvoriti nove milijunaše kao i u prethodnim ciklusima, samo na većoj magnitudi. 

Meme tokeni nadmašuju sve ostale kriptovalute

Kang je usporedio ekosustav meme tokena s globalnom lutrijskom platformom koja se temelji na vještinama gdje igrači biraju od kojih će marki kupiti listiće. Međutim, isplate i izgledi su drugačiji, stoga su potrebne vještine.

Igrači koji osvajaju jackpotove ne čine to čistom srećom, već vještinom i sposobnošću. Zbog toga svi vjeruju da mogu pronaći sljedećeg pobjednika.

– I što više ljudi dobije iste karte, veća je vjerojatnost da će oni i njihovi prijatelji pobijediti, to je najbolji osjećaj, pobijediti zajedno. To je novčana igra za više igrača s ugrađenom viralnošću – izjavio je Kang.

Otkrivajući da je tradicionalna globalna lutrijska industrija generirala otprilike 300 milijardi dolara prihoda u 2020. s pola stanovništva SAD-a kao igračima, trgovac je zamislio sličnu procjenu meme token sektora ako bi u njih pritjecala kapitalna injekcija sličnih razmjera.

– U ovom ćemo ciklusu doseći neke ozbiljne razine mentalne retardacije za meme tokene – rekao je.

Prava pumpa

Suosnivač Mechanism Capitala dalje je objasnio da je posljednji bull market bio ‘probna pumpa’ za meme tokene, baš kao i probni rast bitcoina sa 100 na 1.000 dolara. Međutim, u ovom ciklusu rasta tokeni će svjedočiti ‘pravom’ porastu jer je prošli ciklus dokazao da su takvi spekulativni proizvodi prikladni za tržište, povećavajući globalno prihvaćanje i kako su promijenili živote.

Prema Kangu, meme tokeni će znatno nadmašiti drugu kripto imovinu jer kripto mase neće mariti za otmjene nove tehnologije i neće pasti na 10.000 različitih DeFi projekata.

Piše: lidermedia.hrAdd a comment